Descrierea ansamblului rezidential Gray

           Ansamblul Gray Residence, amplasat in zona centrala  a Iasului, cuprinzand  16 de apartamente. Aceste apartamente  au o zona excelenta, pozitionate la 5 minute de UMF cu vederea spre padure. Locatia sa exclusivista face ca ansamblul Gray Residence sa beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Gray Residence este situat in zona de business cea mai dezvoltata din Iasi, o zona foarte atractiva atat ca destinatie rezidentiala, cat si investitionala.
          Complexul se afla la cateva minute de restaurantele si cafenelele din centrul Iasului, iar in masura in care distanta fata Bulevardul Stefan cel Mare este de  5 minute cu masina, pentru a ajunge in Pallas Mall ar presupune  8 minute de mers cu masina. Apropierea de statiile RATB face ca orice punct de interes sa fie accesibil la 5 minute pe jos, iar pentru a ajunge la aeroportul international din Iasi sunt necesare doar 12 minute de mers cu masina.
Apartamente in centrul Iasului de 2, 3 camere.
           Ansamblul residential a fost conceput printr-o arhitectura contemporana, este considerata succesoarea artei moderne  (perioada cuprinsa  între impresionism si postmodernism).
Arhitectura cladiri cat pe exterior  cat si pe interior pastreaza fuziunea dintre elemente minimaliste, stil modern contemporan, Avant-Garde.
       Clientilor nostri li se ofera posibilitatea sa opteze pentru unul din cele 3 tipuri de design in interiorul apartamentului:
1. Minimalist
2. Stil modern contemporan
3. Avant-Garde
1. Minimalist
           Stiul de amenajare minimalist merge pe ideea interioarelor monocrome, renuntarea la peretii interni, geometrizarea formelor, transparenta si inlocuirea mobilelor masive cu mobile simple, cum ar fi rafturile in loc de biblioteca, canapelele simple din piele sau stofa, taburetele, mesele joase taiate in forme abstracte sau spatiile zidite in pereti pe post de dulapuri. Un alt element specific minimalismului este renuntarea la covoare si mochete, in favoarea parchetului.
Lumina este una dintre principalele aspecte ale minimalismului, in arhitectura cat si in designul interior. Lumina directa, indirecta ,difuza, puncte de lumina care pot mari spatiul, acoperi un zid, reflecta culorile, lumina anumite obiecte de mobilier sau accentua un anumit traseu.
Toate aceste elemente sunt cele mai importante si in ceea ce priveste desing-ul interior, rezultatul fiind concretizat intr-un adevarat stil de viata, un stil de viata redus la utilizarea elementelor necesitate.
2. Stil modern contemporan
          Stilul contemporan este deferentiat prin linii clare ce creeaza o atmosfera relaxanta, spatii deschise, culori neutre si elemente si materiale inspirate din natura.
Decorul se bazeaza in stilul contemporan mai mult pe materiale si textura decat pe culoare, pentru a crea un punct de interes spatios si vizionar.
Apartamentul amenajatat in stil contemporan poate fi linistit si comfortabil.
3. Avant-Garde
         Avangardista, aceasta colectie se impune prin linii simple si accentuate, culori puternice, culori de cogneac, forme fluide, design ergonomic, materiale de inalta calitate, aspect rafinat.

DETALII TEHNICE

 • Structura de rezistenta este realizata in sistem mixt: diafragme si stalpi din beton armat, cu plansee din beton armat.
 • Rezistenta la cutremur este de 9,5
 • La exterior cladirile sunt inchise fie cu diafragme de beton armat placate cu polistiren expandat de fatada ignifugat de 10 cm, fie cu zidarie eficienta de 25 cm placata cu polistiren expandat de fatada ignifugat de 10 cm.
 • Compartimentarile intre apartamente sunt realizate din zidarie.
 • Tamplaria exterioara este Bec din PVC in culoare exterior antracit si culoare, cu geam triplu termoizolant.

CIRCULATII

 • Accesul in ansamblul Gray Residense se realizeaza din Sararie  prin trei puncte.
 • Ansamblul Gray Residense prevede 16 de locuri de parcare.

Tâmplarii

 • Ferestre Veca cu 3 foi de sticla
 • Calitatea exceptionala a produselor din portofoliu, dar si un set de valori solide construite in jurul conceptelor de parteneriat si responsabilitate mentin VEKA pe pozitia de leader mondial al industriei profilelor PVC destinate productiei de ferestre sau usi termoizolante.
 • Este un sistem necoplanar avand adancimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.
 • Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata.
 • Ferestrele complexului Gray Residence sunt o parte reprezentativa a constructiei. Acestea asigura mai mult decat o izolare termica si fonica, mentinand un echilibru intre izolare si comunicare cu exteriorul. Tamplaria din complexul Gray Residence a fost aleasa special gri antracit la exterior cat si interior Tamplaria de culoarea gri antracit la exterior, completeaza prin design arhitectura exterioara a cladirilor.

​Preturi 

 • 1300 euro/mp la plata cash
 • 1350 euro/mo la plata prin credit bancar/prima casa
 • loc de parcare 4000 euro

Termen de finalizare

 • septembrie-octombrie 2017

Pret direct de la dezvoltator, comision 0%.

Pentru detalii contactați consultantul imobiliar Bran Alexandru, la numărul de telefon 0745200704.